Post by gaisefacrana on Feb 23, 2022 5:58:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Trojan War : Uspon legendarne Sparte ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Trojan War : Uspon legendarne Sparte IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови глитцх гемс ▞▞▞
▞▞▞ Trojan War : Uspon legendarne Sparte 2022 version ▞▞▞
Чини ми се да играм као да уживам у игрању!!! Ово је краљ игара које увек волим да играм где купујете људе да се боре за вас. -Могао сам да ти дам шест до десет звездица да је било...
Hidden Hotel: Miami Mystery Sarguzasht fkzc
Мислим, поштено је, али ово само сија са стварима из ратног наслеђа
Здраво, дневна награда не ради, поправите ЕДИТ: Здраво, клик на дневну награду ништа није урадио и икона је нестала.
То је била моја врста игре и требало би да направе више оваквих игара. Игра са 7 звездица 😎
Узмите њихов сикх карактер
Овај гане не ради Додирнуо сам симбол борбе, али то не ради
Ова игра је у суштини још увек ратна заоставштина, али у грчком стилу
بازی خوبی بد نیست
Након инсталирања ажурирања више не ради како треба. Неће се учитати.
Веома лоше
اچھی گیم ھے لیکن اس گیم سے پیسے کیسے کمايی
Свиђа ми се 5 звездица лако би било супер имати блуетоотх везу са пријатељима и породицом још 5
Сјајна, савршена, невероватна, спектакуларна игра ван овог света. Тројански рат је сјајна игра. Да сам на твом месту, дефинитивно бих преузео ову игру. Пет звездица за ову игру! Волим особу која је смислила ову игру и створила је! Хвала вам што сте направили ову игру!!!✌
Ужасно има све моје трупе на максимуму осим једне и још увек не могу да оду даље, тако да ову игру треба поправити, не дају вам довољно времена да припремите своје трупе. Спремам једну или две трупе и шаљу се као 6 или 7 код вас
игра је клон Стицк Вар Легаци. немојте да играте ову игру, то је оригинална игра и уопште није забавна. буквално су узели цитат из игре и убацили своје. То је плагаризам.
Добра игра и волим игру
Волео бих да имате више ових или можда ажурирањем игре нивои расте са вама јер ме је ова игра излудела, мислим да је лудо кул ..свидело ми се све у вези са њом. Плз, дефинитивно бих волео више ових
Ова игра је копија ратног наслеђа и нивои су заиста тешки
лепе игре
Будућа истраживања сугеришу да је игра веома лака и веома моћна бахут маја аата хаи ис гаме меин
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Strategiya ssy
Веома је интересантна игра
Морате да купите да бисте прешли нивое док идете горе... Најгори начин да зарадите новац...
Пробао сам то и није успело
Завршио сам игру за само 3 дана. Надам се да ће програмери додати више нивоа и режима игре, и молим вас у бесконачном режиму додајте сачувај игру,
Веома изазовно, волим то 😄😄😄 али било би дивно када бисте повећали број људи које можете имати
Следећи нивои као што је ниво 10 је тежак, немамо новчића
"Тренинг" није реч. "Откључан си Бовман" је аљкаво. Ове грешке се лако могу пронаћи тестом игре.
Личи на наслеђе стиквара, али се разликује у графики
најбоље
Надам се да ћете додати неке нове вештине и нове таленте и торањ. Надам се да ће ова игра побољшати забаву за играње
Превише додатака
Игри а је одлична само да додају више нивоа.
Trojan War: Rise of the legendary Sparta ስልት udoo
Веома зависна игра Можете ли додати још трупа и нивоа и неке хероје
Забавно је, предлажем да се још више прошири и да се додају награде за сваког убијеног непријатеља
Одличан убица времена, лепа графика, стратегија, ратна игра.
Ниво десет трол је веома тежак
🙏
Топце👍
Trojan War: Rise of the legendary Sparta 策略 xhez
Није вредно тога на дужи рок.
Здраво, након дугог времена пронашао сам заиста добру графичку игру са много више потенцијала за раст. Али жељно чекамо више режима кампања. Хвала
Јхххх
то је у реду игра, ништа више, с времена на време
Свиђа ми се његова игра, али мислим да би требало да буде за свакога
Добра игра, али пуно додатака
превише огласа
ја једноставно волим овакву игру...молим програмере, молим вас да наставите са ажурирањем ради љубави...ја не играм ниједну другу игру осим ове јер је ово најбоља игра икада и која ће икада доћи...зато вас молим да наставите да ажурирате ову прелепу игру
пелит дан ламбат
Погледајте МегаАдсГамес, не смета ми да су апликације сличне или да су неки људи инспирисани. Али ти само преузимаш заслуге за туђу идеју. Идеја играња је потпуно иста. Чак и трупе. И оно што особа у туторијалу каже и још много тога што би требало да промените јер нисте ни споменули да сте инспирисани ратним наслеђем штапа.
Не учитава андроид...инсталирао сам га и јео сам 5 минута и управо сам добио таман екран