Post by gaisefacrana on Feb 23, 2022 6:16:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ لیگ برتر فوتبال جهان ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ لیگ برتر فوتبال جهان IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از نکات را اصلاح کنید ▞▞▞
▞▞▞ لیگ برتر فوتبال جهان 2022 version ▞▞▞
دلیل این سه ستاره این است: هر زمان که با بازیکنی تکل میزنید، داور به شما کارت قرمز یا زرد میدهد، اگر بازیکن شما را تکل کند، کارت قرمز یا زرد نمیدهد. این همه نگرانی من هنوز یک بازی خوب است.
این بازی خیلی روشن است، من عاشق بازی هستم زیرا می توانید سختی را افزایش دهید، اما یک چیزی که از آن متنفرم این است که وقتی خطا می کنید، داور به شما کارت قرمز مستقیم می دهد، اما اگر حریف من باشد، داور به او زرد یا اخطار می دهد حتی اگر خطا از من بدتر است لطفاً آن را برطرف کنید
بازی بسیار سخت است و دکمه وجود ندارد که باعث می شود بازیکنان شما سریعتر بدود.
بازی بدی نیست اما مشکل اینجاست که لیگ قهرمانی در آنجا کار نمی کند
این بهترین بازی است. اما گرافیک را بهتر کنید.
Pasaulio futbolo lyga Sporto pho
به نظر این بازی عالیه فقط ای کاش می شد از لیگ های دیگه تیم داشت یا جام های دیگه
بازی خوب برای سرگرمی دفعه بعد باید اکنون روی گرافیک کار کنید و آن را واقع بینانه جلوه دهید
یه ذره روون تر بود عالی میشد
عالی اما سخت است. من اکنون استاد سطح سخت هستم. گرافیک عالی همه بازی های فوتبال، نمی دانم چرا سازندگان این بازی بازیکنان ما را به خصوص در سطح معمولی بسیار منجمد می کنند، ما شما در آستانه گلزنی در موقعیت برد هستید، بازیکن من یخ می زند و من مسابقه را می بازم، به این یخ زدن چیزی غیر ضروری است.
خوب، پس همه ما قبول داریم که جشن ها بدترین هستند و این یکی از دلایلی است که من 4 ستاره می دهم. کنترلها و گزینههایی مانند گزینههای سطح دشواری کامل که من خیلی دوستشان داشتم، خوب، عالی بودند، اما این سبک و هنر است که من را کمی تحت تأثیر قرار داده است، از جمله کیتهای ویرایش و سایر موارد مربوط به خلاقیت کاربر، اما خوب است.
خیلی خوبه حتما نصب کنید مهدی ابراهیمی کس مادرت کجا داری کون میدی اه و نالت برا ماس کشکش برو درتا بزار شده اوتوبان رفت آمد کیر
وقتی نه لیگ اسپانیا نه لیگ ایتالیا نه تیم های مطرح ملّی مثل برزیل و... همیشه قفله و اصلاً باز نمیشه این بازی به چه درد میخوره؟؟؟
آلیییییییه خیلییییی خوبه
سکس بر اساس کشی میکنی من از این حرفا نزن این همه آدم بی ناموس خواهر من که چیزی نگفتم به خاطر تو تو گروه ها؟
Svjetska nogometna liga Sport wrvg
به نوعی بازی خوبی بود اما یک چیز این است که زیاد بازی نمی کند و گاهی اوقات بازیکنان گیر می کنند و نام ها اشتباه است.
خیلی عادی مثل غیرممکن است تصور کنید سخت است و بعد خیلی سخت است، خیلی بد است که باید شما را منجمد کنند تا بتوانند توپ را بگیرند، کاری در این مورد انجام دهید، عاقلانه نیست، باید عادی باشد و تقلب نکنید. 2 از 3 تکل یک خطا در نرمال است!!!!، این بسیار آزاردهنده است.
لطفا گرافیک این بازی را مانند بازی فوتبال wenning eleven komami تغییر دهید
این بازی خیلی خوب است اما خیلی مشکل را برطرف می کند و از من پنج ستاره دریافت خواهید کرد
این یک بازی فوق العاده است، من به شما اعتبار می دهم. مهارت های خوب، مفهوم خوب نیز. مشکل این است که املای نام پرداخت کنندگان به شدت نادرست است که باعث می شود تا حدودی غیراصیل به نظر برسد و سپس باید گرافیک بازیکنان و تماشاگران را نیز ارتقا دهید. نکات برجسته گل ها خیلی کوتاه هستند و تعداد گل ها را نشان نمی دهند (مانند پاس ها، دریبل ها و غیره)، بلکه فقط نتیجه نهایی (گل زده شده) را نشان می دهند. پس لطفا به این موضوع توجه کنید و کارهای لازم را انجام دهید.
نوشته 10 گل برتر هفته 15 سایر لیگ های فوتبال جهان اولین بار در پارس فوتبال | خبرگزاری فوتبال ایران | ParsFootball پ.
عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی،
سلام من ماردین میرزایی هستم ۱۶سالمه کشتی گیر جهان ومن این بازی رانصب کردم و این بازی خیلی خوبه
با تشکر از توسعه دهندگان برای ایجاد چنین برنامه شگفت انگیزی. گرافیک خوب است، اما هنوز مقداری برای بازی باقی مانده است که به شرح زیر است: * در حالت عادی یا سخت، بازیکنان به سرعت واکنش نشان نمی دهند 2 عمل. مانند پاس، شوت. املای نام اکثر بازیکنان و موقعیت برخی از بازیکنان نیز اشتباه است، به عنوان مثال ویکتور موسی به جای MOSES، در بازی، او به جای هافبک مهاجم است. و من نمی دانم چرا برخی کشورها مانند پرتغال و برزیل قفل هستند.
عالی هست ولی شوت یا پاس رو می زنی دیر کار می کنه
سلام من محمدرضا هستم ۱۱سالم هست این بازی خیلی خوبه پنج تا ستاره کم شه دم سازندش درد نکنه
این بازی خیلی باحال و لذت بخشه، گرافیکش عالیه، هر بار که میخوام بازی کنم خیلی سریع لود میشه، کنترل های خیلی خوبی هم داره، این بازی فقط جالبه، اگه حوصله داری این بازی رو امتحان کن به غلبه بر کسالت کمک می کند
عالی حرف ندار بهترین بازی است
پرسپولیس در رده ۱۰۱ و استقلال در جایگاه ۱۸۹ باشگاهی جهان - DW
Dünya Süper Lig Spor xwkx
عالی بود آما خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوشم نیومد چون ................ من وقتی وارد بازی شدم نمی دونستم کودوم رو بزنم ..... الان اومد پیش خواهرم که درستش کنه ..................... ببخشید خودمو معرفی نکردم ................... آرزو حیدری هستم ...
بهترین فقط چند اشکال تیمی مثل الهلال پرسپولیس استقلال ذوب آهن سپاهان دستگیری بیاره الاهلی النصر سوون سامسونگ کاشیما اولسان عالی میشه
کاش تیم رقیب قوی تر بود و لیگ های ایران،بوندسلیگا،فرانسه و ... رو داشت و لوگوهای باشگاه ها واقعا مثل الان بود و هیچ لیگ و تیمی قفل نبود.
خاک توسر سازندش بریزم چرا ادم واقعی نکردید چرا بدون سانسور کردید
گیم پلی و گرافیک در حد و اندازه نیست... بازی خیلی لذت بخشی نیست
اون بچه کی بود به من فش داد ها
دانلود بازی World Soccer League برای اندروید | مایکت
Liga der Welt Sportspiele zffa
سلام یکی یه اموزش بده خسته نباشید ولی بازی خوبی زیاد بهتر نمیشه اول میاد تیم هار😒و انتخاب کنید بعد دیگه نمیدونم چجوری ؟🤨 الان پاکش میکنم😔
کیرمتوکسننهسازندشننشو گاییدمبیناموس چهبازی ریدمدهنشیکستارههمبراشزیادیهکیرمتوکسنش
بازی خوبی است اما مشکل من این است که بازی در حال چرخش نیست
نتایج زنده | نتایج زنده فوتبال بیش از 200 لیگ داخلی و خارجی را به صورت لحظه به لحظه در فوتبال 11 دنبال کنید.
منوا
واقعا بازی خوبیه ولی یه سری مشکلات داره مثل اینکه پلیر خیلی بزرگه و همچنین پخش کننده زیرنویس نداره
کنترل یک بازیکن دشوار است. و cpu خیلی سریعه
من واقعا عاشق این بازی هستم، بدون نیاز به داده یا اتصال به اینترنت، می توانید نمایشگاه یا لیگ یا جام حذفی انگلیس بازی کنید، واقعاً آن را دوست خواهید داشت
OMG 😍 این بازی عالیه لطفا یکی دیگه بسازید. خیلی راحته و وقتی به کسی ضربه میزنم 😊 پنالتی نمیگیرم. این بهترین بازی فوتبالی است که تا به حال بازی کرده ام ممنونم ❤️و در آخر به شما می گویم نصبش کنید شنیده ام که مردم شکایت می کنند 😬😂 اما فقط فکر می کنم دستگاه آنها به اندازه کافی برای بازی خوب نیست، من فقط به شما توهین نمی کنم می گویم پس ناراحت نشو لطفا ممنون، خداحافظ.
این بازی عالیه ترینه عرشیا ومن به این ۵تااستاره میدم
Brutal Age: Horde Invasion Strategie knr
خوبه